Пчеларник “БН”
Пчеларник БН

Креирај своја значка.

  Богатството на Баба планина

произведено од нашите кошници

Пчеларник БН  с.Дихово Битола  - © Сите права задржани.  
Јадете мед како храна за да не јадете како лек Кога пчелата би изчезнала од овој свет тогаш  човекот би имал уште 4 години живот - рекол  Алберт Ајнштајн Форум
Апитуризам Апитерапија Производи Контакт Занимливо За Нас Почетна Видео

    Природни Лекови

Пчеларник БН веќе подолго време Ви нуди и природни лекови на база на мед,млеч,полен,прополис и матичен млеч.

Во тесна врска е современата козметологија со пчелните производи поради присуството на биолошки активни супстанции во нивниот состав.

Најново од Пчеларник БН е производот Амброзија (кој многу луѓе го нарекуваат храна на боговите).

Исто така Пчеларник БН ви го нуди и новиот производ БН-Вита.

БН-Вита ја подобрува работата на сите органи а особено е многу здраво и корисно да се зема за зајакнување на имунитетот. Сите состојки во бн-вита се од еколошки чиста и здрава средина.


Prirodni Lekovi

Natural Remedies