Пчеларник “БН”
Пчеларник БН

Креирај своја значка.

  Богатството на Баба планина

произведено од нашите кошници

Пчеларник БН  с.Дихово Битола  - © Сите права задржани.  
Јадете мед како храна за да не јадете како лек Кога пчелата би изчезнала од овој свет тогаш  човекот би имал уште 4 години живот - рекол  Алберт Ајнштајн Форум
Апитуризам Апитерапија Производи Контакт Занимливо За Нас Почетна Видео

 Велат дека чистотата е половина здравје,а здравјето долг живот,па водени токму од оваа мисла се роди идеата да се произведе нешто што е здраво,еколошки чисто и пред се хранливо.

Пчеларник БН ви нуди еколошки чиста и здрава храна  од село Дихово, Битола кое е сместено во пазувите на Баба Планина на надморска височина од 822 метри, во недопрена природа.

Пчеларник БН е формиран на 25.09.2005 год. од Благој и Нацо Јовчевски. На почеток од формирањето на пчеларникот се мислеше да се произведува само мед, меѓутоа со текот на времето се дојде до идеја да се произведува и продава се она што пчелите го произведуваат.

Ќе ви го претставиме нашиот пчеларник,нашите искуства и начинот на кој што ние работиме во пчеларството. Пчеларник БН ви нуди природни производи.


Пчелари:

Благој Јовчевски +389 75 443 795

Нацо Јовчевски   +389 75 269 535