Пчеларник “БН”
Пчеларник БН

Креирај своја значка.
Почетна
Производи
Контакт
За Нас
За Почетници
Месечни Обврски
Пчелно Семејство
Земи мед најди лек
Игри Пчели
Народни Верувања
Новости
Линкови

  Богатството на Баба планина

произведено од нашите кошници

Пчеларник БН  с.Дихово Битола  - © Сите права задржани.  
Јадете мед како храна за да не јадете како лек
Кога пчелата би изчезнала од овој свет тогаш  човекот би имал уште 4 години живот - рекол  Алберт Ајнштајн
Форум
Употреба на мед
Пелистерски Мед
Рецепти
Игри
Радио Фокус

    Природни Лекови

Пчеларник БН веќе подолго време Ви нуди и природни лекови на база на мед,млеч,полен,прополис и матичен млеч.

Во тесна врска е современата козметологија со пчелните производи поради присуството на биолошки активни супстанции во нивниот состав.

Најново од Пчеларник БН е производот Амброзија (кој многу луѓе го нарекуваат храна на боговите).

Исто така Пчеларник БН ви го нуди и новиот производ БН-Вита.

БН-Вита ја подобрува работата на сите органи а особено е многу здраво и корисно да се зема за зајакнување на имунитетот. Сите состојки во бн-вита се од еколошки чиста и здрава средина.


Prirodni Lekovi

Natural Remedies